Testimonial

Marijke Super-Fictorie

Profielfoto van Marijke Super-Fictorie
Gemeente Emmen

Medewerker debiteurenbeheer

"Terug naar oude functie bleek de beste keuze."

Ambities zijn er om waar te maken

Marijke Super-Fictorie werkte met veel plezier bij debiteurenbeheer in onze gemeente. Toch ging het door haar hoofd dat ze ook wel eens wat anders wilde. Op aanraden van haar teamleider maakte ze een afspraak met een loopbaanadviseur om haar ambities te verkennen.

Verkennend gesprek opent weg naar vacature

Na een verkennend gesprek gaf Marijke aan dat ze graag functioneel beheerder wilde worden. In de gemeentelijke organisatie kwam korte tijd later in het team KSD hiervoor een vacature beschikbaar. Dat sloot dus mooi aan op de ambities van Marijke! Haar teamleider vond het mooi dat zij wilde werken aan haar loopbaan en bereid was hiervoor een opleiding te gaan volgen. Ook de daaropvolgende assessment wees uit dat Marijke het in zich had om de overstap te kunnen maken.

Kink in de kabel

Zo begon Marijke in oktober 2020 vol goede moed aan haar opleiding. Dit verliep voorspoedig maar helaas kwam er een kink in de kabel door een medische oorzaak. Opnieuw dacht ze na over waar ze in de komende jaren haar energie in kan en wil steken. Om daar zicht op te krijgen, maakte Marijke weer een afspraak met haar loopbaanadviseur. Gelukkig wist zij vrij snel samen met Marijke te achterhalen wat ze echt wilde gaan doen.

Blij met terugkeer naar oude functie

Om haar herstel te bevorderen leek het Marijke nu de juiste keus om terug te keren naar haar oude functie bij debiteurenbeheer. Toevallig was daar net een vacature vrijgekomen en na contact met de teamleider van haar oude team was een terugkeer snel geregeld. Marijke vond het uiteraard niet leuk dat ze haar droom niet waar kon maken en haar nieuwe collega's moest verlaten. Ze realiseerde zich echter dat haar gezondheid voorop staat. Daarnaast is ze ook blij met haar terugkeer naar haar vorige functie en haar 'oude' collega's.

Terug naar overzicht

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!