Loopbaanplein

Welkom op het loopbaanplein

Piloot wilde je vroeger worden. Dierenarts, prinses of voetballer. Nu, jaren later, werk je in je huidige baan. En hoewel dat waarschijnlijk nooit in je kinderdromen is voorgekomen, bevalt het je wel. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je nooit meer droomt over ander werk. En weet je, dat hoeft niet bij dromen te blijven. Want je bent baas over je eigen loopbaan en kunt dus zelf de regie pakken. Dat doe je onder andere hier, op het Loopbaanplein.

Verruim je blik!

Maar ook als je niet op zoek bent naar een andere baan is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. In je loopbaan zijn niet alleen je opleiding en ervaring van belang. Het gaat ook om de talenten die je hebt en de competenties die je hebt ontwikkeld. Weet je nog niet precies waar je talenten liggen? Dan kun je aan de slag met verschillende (gratis) tests om meer duidelijkheid te krijgen. Zo is er voor de medewerkers van de provincie, waterschappen en gemeenten de website www.allesuitjezelf.nl waarop je veel testen of een arbeidsmarktscan kan vinden. Ook staat hier een overzicht van beroepen met de daarvoor passende opleiding.

De HR-adviseur of Loopbaanadviseur in jouw organisatie helpt jou, als medewerker, graag op weg bij jouw ontwikkelvraagstukken. Zij zijn gespecialiseerd in:

  • Ontwikkelvraagstukken
  • Afnemen en verduidelijken van testen
  • Loopbaantools
  • Loopbaancoaching

Handige links

Maak jij werk van je loopbaan?

Leerwerkloket Arbeidsmarktregio Drenthe is hѐt loket in de regio waar je terecht kan voor informatie en advies over leren en werken.

Ga naar website

Haal alles uit jezelf

Alles uit jezelf, geeft medewerkers van gemeenten, provincie en waterschap, toegang tot gratis tests, tools, E-learningprogramma's en tips die jou kunnen ondersteunen bij je loopbaan en ontwikkeling.

Ga naar website

A+O fonds

A+O fonds ondersteunt gemeentes en haar medewerkers met cursussen en evenementen.

Ga naar website

Noorderlink

Noorderlink biedt naast vacatures een uitgebreid pakket van workshops en cursussen aan voor de aangesloten organisaties.

Ga naar website

Younglink

Werk jij bij een Noorderlink organisatie, ben jij 35 jaar of jonger en ben jij op zoek naar meer kennis en contacten?

Ga naar website

365 dagen succesvol

Als je iets écht graag wilt, helpt 365 dagen succesvol, je het waar te maken. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt.

Ga naar website

OMdenken

Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen.

Ga naar website

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!