Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen

Maak jij het verschil?

Logo

Wil jij werken in een open en toegankelijke organisatie? Houd jij je persoonlijke ontwikkeling goed bij? Durf jij het (goede) gesprek aan te gaan? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures. Om onze ambities te bereiken, leggen we verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Hierdoor kun je dus snel een zichtbare, toegevoegde waarde leveren.

Twee gemeenten, één organisatie
De 700 medewerkers van de samenwerkingsorganisatie werken vraag- en resultaatgericht voor de 80.000 inwoners en de beide besturen van gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen. Beide gemeenten bestaan naast elkaar en hebben hun eigen dynamiek. Het werken voor twee gemeentebesturen vraagt flexibiliteit en sensitiviteit. Het is soms best complex maar als medewerker biedt het je een prachtige kans om je talenten lenig in te zetten.

Medewerkers in hun kracht zetten
De samenwerkingsorganisatie wil haar kwaliteit, professionaliteit en innovatiekracht verder ontwikkelen. Onze HR-visie heeft duidelijke speerpunten: (persoonlijk) leiderschap, flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid met als doel medewerkers in hun kracht te zetten.

Persoonlijke ontwikkeling met S.K.I.K.
We vinden de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Alleen door hier voortdurend in te investeren halen we de door ons gestelde ambities. We hebben ontzettend veel interne scholingsmogelijkheden via S.K.I.K. onze School voor Kennis, Inspiratie en Kunde. Er zijn workshops, trainingen en online informatie in de vorm van ‘werkplekleren’. S.K.I.K. is voor alle medewerkers, in vaste en tijdelijke dienst.

Maak jij het verschil?
Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze inwoners.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Raadhuisplein 24
7901BW Hoogeveen
Postadres Raadhuisplein 24
7901BW Hoogeveen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!