RUD Drenthe

Samenwerken aan een schoon en veilig Drenthe!

Logo

De Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe (RUD Drenthe) is de omgevingsdienst voor Drenthe. In opdracht van de provincie en de twaalf Drentse gemeenten werken we aan een schoon en veilig Drenthe, nú en voor volgende generaties. We spelen een belangrijke rol in onze sterk veranderende omgeving, waarin milieu steeds meer aandacht krijgt. Als omgevingsdienst hebben we invloed op thema’s die dagelijks in de krant staan, zoals energie, lucht en geluid.

Ben je op zoek naar een baan met impact? Dan zit je bij de RUD Drenthe dus goed. Samen met zo’n 200 andere deskundige collega’s houd je toezicht op en controleer je de meest uiteenlopende bedrijven, instellingen en ondernemingen. Of breng je advies uit over vraagstukken en problemen binnen je vakgebied. Indirect kun je ook vanuit bijvoorbeeld onze frontoffice, het secretariaat, financiën of  HR ondersteuning bieden aan deze werkzaamheden.

De RUD Drenthe is een betrokken werkgever met ambitie. Een werkgever voor mensen die gedreven en enthousiast zijn, werk maken van samenwerken en die hun kennis en kunde willen vergroten.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij RUD Drenthe geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Westerbrink 1
9405BJ Assen
Postadres POstbus 1017
9400BA Assen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!