Gemeente Tynaarlo

Werken bij de gemeente Tynaarlo

Logo

Gemeente Tynaarlo
De gemeente Tynaarlo, in het noorden van Drenthe, heeft ruim 33.000 inwoners, in een gebied van bijna 150 vierkante kilometer. Ze heeft achttien dorpen, waarvan Zuidlaren, Vries en Eelde/Paterswolde de grootste en bekendste zijn. De dorpen liggen in een prachtig landschap tussen de stad Groningen en Assen. Geen wonder dat de inwoners van Tynaarlo - zo blijkt uit onderzoek - tot de gelukkigste van Nederland behoren. 
We willen daar als gemeente graag aan blijven bijdragen, maar dat gaat niet vanzelf. Daarom zijn we als organisatie enthousiast bezig ons verder te ontwikkelen. Helder, slagvaardig, verbindend, inwonersgericht en flexibel zijn daarbij de cruciale begrippen.

Ambities
De ambtelijke organisatie heeft stevige ambities voor de komende jaren. We investeren in klantgerichte, innovatieve dienstverlening en willen dichter bij de burger staan zodat we beter in kunnen spelen op hun veranderende verwachtingen en behoeften. En dat alles binnen een positief-kritische cultuur en volgens de Tynaarlose maat.

Waarom werken bij Tynaarlo?

  • Onze relatief kleine gemeente heeft een grote dynamiek, korte lijnen en we doe het samen met elkaar die maakt het werken voor onze gemeente heel interessant, leuk en veelzijdig.  
  • Een werkomgeving die volop in ontwikkeling is met collega’s die gedreven zijn in hun vakgebied.
  • Het werken voor gemeente Tynaarlo doet er toe en geeft veel voldoening. Het heeft een positieve impact op de woon- en leefomgeving van onze inwoners.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en je talenten te ontplooien.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opname in het ABP pensioenfonds, (deels) betaald ouderschapverlof, een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering en een Individueel Keuze Budget van 17,05% bovenop jouw salaris.
  • Bij ons is (voor de meeste functies) hybride werken mogelijk. Dat betekent dat je afwisselend thuis, op kantoor of elders werkt. Je kunt (in afstemming) grotendeels zelf invullen waar en wanneer je werkt.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Tynaarlo geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Kornoeljeplein 1
9481AW Vries
Postadres Postbus 5
9480AA Vries

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!