Gemeente Meppel

Werken bij de gemeente Meppel

Logo

Meppel, een stad met een open karakter die voor iedereen wat te bieden heeft. Mooie woonwijken, een gezellige historische binnenstad, leuke evenementen, bedrijvigheid en een prachtige natuurlijke regio op fiets- en wandelafstand.

Bij zo’n prachtige stad wil de gemeente Meppel graag als aantrekkelijke werkgever aansluiten; een werkgever waar je als medewerker trots op bent, die uniek is en bekend staat als ondernemend en ambitieus.

Gemeente Meppel is een resultaatgerichte organisatie met ambitie. We richten ons op een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en werken daarbij opgavegericht. Hoe? Door anders te denken, anders te organiseren en anders te doen, vanuit vertrouwen, verantwoordelijkheid geven en steun bieden.

Samen met ruim 400 collega’s werk je dagelijks voor de inwoners van de gemeente Meppel aan maatschappelijke vraagstukken die betekenis hebben voor de samenleving. De organisatie bestaat uit verschillende afdelingen. Deze zorgen ervoor dat er op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en duurzaamheid, prettig gewoond en geleefd kan worden in de ‘fairtrade gemeente’ Meppel.

Wij bieden een vernieuwende flexibele werkomgeving met de mogelijkheid om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken op basis van individueel leiderschap. Ook kan gebruik gemaakt worden van verschillende faciliteiten om je talenten te laten spreken.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden prima. Zo ontvang je een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer en kennen wij het Individuele Keuze Budget.

Naast deelname aan het arbeidsmarktplatform VooruitinDrenthe, nemen wij ook deel aan het mobiliteitsplatform Talentenregio; een samenwerkingsverband tussen 21 overheidsorganisaties.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Meppel geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Grote Oever 26
7941BJ Meppel
Postadres Postbus 501
7940AM Meppel

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!