Gemeente Borger-Odoorn

Maak het verschil

Logo

Borger-Odoorn is een vooruitstrevende plattelandsgemeente met een hoog ambitieniveau. Onze ongeveer 250 medewerkers zetten zich in voor een klantgerichte dienstverlening voor ruim 25.000 inwoners en ondernemers. Het beleid van onze organisatie richt zich op ontwikkelingen die het welzijn, het milieu en een optimaal leefklimaat de hoogste prioriteit geven.

Het grondgebied is uitgestrekt (278 km²) en is centraal gelegen op de Drentse Hondsrug en het aangrenzende Drentse veenkoloniale gebied. De gemeente kent een uitstekend voorzieningenniveau en ligt gunstig ten opzichte van de omliggende steden Groningen, Assen en Emmen. Het groene gebied kenmerkt zich door talloze recreatieve en toeristische mogelijkheden. 

Onze medewerkers werken in hoofdzaak op twee locaties: het gemeentehuis in Exloo en de gemeentewerf in 2e Exloërmond. De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier afdelingen:

  • Bestuurs- en concernondersteuning
  • Sociaal domein
  • Ontwikkeling-KCC (Klantcontactcentrum)
  • BORG-REAL (Beheer openbare ruimte en gebouwen - Realisatie)
Verantwoordelijkheden liggen laag in onze organisatie en ook de informele werksfeer is kenmerkend voor de gemeente Borger-Odoorn als werkgever. Wij werken regionaal samen met de gemeenten Emmen en Coevorden en zijn de eerste Drentse gemeente met het internationale Cittaslow-keurmerk. Cittaslow staat onder meer voor genieten op een plezierige, gastvrije manier in een menselijk tempo. Onze missie als gemeentelijke organisatie is Samen Ontspannen Durven. Dat staat voor onderlinge samenwerking, ontspannen in je werk staan (ook als de druk groot is) en durven staan voor wat je nodig hebt (en beslissingen nemen). Samen het diepe in durven springen, het onmogelijke mogelijk maken, in samenspraak met onze inwoners.

Kijk voor meer informatie over (werken bij) de gemeente Borger-Odoorn op www.borger-odoorn.nl/vacatures.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Borger-Odoorn geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Hoofdstraat 50
7875AD Exloo
Postadres Postbus 3
7875ZG Exloo

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!