Gemeente Assen

Groei mee met een ambitieuze organisatie!

Logo

Assen is een middelgrote gemeente met bijna 70.000 inwoners. De stad Assen grenst aan prachtige natuur die doorloopt in de woonwijken. Assen is een ambitieuze stad met een innovatief en duurzaam beleid.

Het beste van twee werelden

In onze stad komt het beste van twee werelden samen. Aan de ene kant zie je korte lijnen en een stevige sociale samenhang. Aan de andere kant zie je goede stedelijke voorzieningen en internationale evenementen. Blikvanger is de TT-week, die jaarlijks meer dan 100.000 motorfans uit binnen- en buitenland naar Assen trekt.
Assen is bovendien een stad met een rijke historie en een cultureel hart. Het Drents Museum is een trekpleister van formaat met spraakmakende tentoonstellingen. Theater- en filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen in cultuurcentrum De Nieuwe Kolk.
Assen heeft een optimaal woon- en werkklimaat. De stad heeft moderne bedrijventerreinen, waarop bedrijven alle ruimte krijgen om te innoveren. In de gemeente kun je fijn wonen in betaalbare woningen, zowel in de binnenstad als in de groene wijken daaromheen.

Veel mogelijkheden voor ontwikkeling

Ruim 600 mensen zetten zich in voor de groei van de gemeente Assen. Onze gemeente is een open en informele organisatie die dicht bij de burgers, ondernemers en partners staat. De kleinschalige organisatie biedt veel mogelijkheden voor ontwikkeling. De film ‘Het verhaal van Assen’ geeft een belangrijke richting aan je werk.
Wil jij meewerken aan de groei van de gemeente Assen? Dan vragen wij jou om een open vizier, inventiviteit en een gezonde portie lef. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Ben je enthousiast geworden? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Noordersingel 33
9401JW Assen
Postadres POstbus 30018
9400RA Assen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!